Kari Mäkinen keskustelee Suomi24:ssä

Arkkipiispa Kari Mäkinen keskustelee Suomi24-sivustolla keskiviikkona kello 12.30–13.30. Samalla avataan Kirkko kuulolla -keskustelupalsta. Kirkon ja Suomi24:n yhteistyötä on valmisteltu viime keväästä asti ja sopimus allekirjoitettiin lokakuun alussa

– Suomi24:n verkkokeskusteluissa uskontoa, kirkkoa ja tavallisen ihmisen arkea koskettavat kysymykset ovat tähänkin asti olleet merkittävässä roolissa. Uusi palvelu vastaa lisääntyneeseen tiedon tarpeeseen. Samalla palvelun käyttäjille halutaan tehdä yhteydenotto seurakuntien työntekijöihin helpommaksi, kertoo uuden yhteistyön toteuttamisesta ja kehittämisestä vastaava Kirkkohallituksen yhteisökoordinaattori Henna Hauta-aho.

Kirkko kuulolla -palsta keskittyy eri elämän vaiheita koskettaviin aihealueisiin, kuten esimerkiksi parisuhteeseen, kasteeseen tai rippikouluun. Lisäksi luvassa on kuukausittain vaihtuva keskusteluteema, joka liittyy eettisiin aiheisiin ja arvokeskusteluun.

Suomi24-työssä on mukana noin 20 seurakuntien työntekijää, jotka ovat osallistuneet Hengellinen elämä verkossa -hankkeen koulutuksiin. Suurin osa on ollut mukana jo pitkään kirkon verkkotyössä.

Suomi24 on Suomen suurin verkkokeskustelun foorumi. Palvelulla on 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja viikoittain palvelussa vierailee yli 1,2 miljoonaa kävijää.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPapit laulavat homorauhan puolesta
Seuraava artikkeliRowan Williams paheksuu burkakieltoja

Ei näytettäviä viestejä