Yhteisvastuukeräyksen kulujen osuus keräyksen tuotosta on kasvanut – Kuinka suuri osuus lahjoitetusta eurosta menee kohteeseen?

Yhteisvastuukeräyksen kulujen osuus keräyksen tuotosta on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Kun 2010-luvun lopussa keräyskulujen osuus tuotosta vaihteli noin 20–25 prosentin välillä, 2020-luvulla kulujen osuus on kivunnut yli 30 prosentin. Syitä ovat pandemia, Ukrainan sota sekä uudistukset keräyksen kehittämiseksi. Kotimaa kysyi kulujen osuutta myös Nenäpäivä-keräyksestä ja Kirkon ulkomaanavusta. Viimeisimmän vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen tuotto oli 2 205…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTyökoirista sometähdiksi – koiran rooli taiteessa on muuttunut suuresti
Seuraava artikkeliPyhävaatteen tuotteet ja verkkokauppa siirtyvät Hiljaisuuden ystävien omistukseen – Papintakkia valmistaa jatkossa ompelijan oma yritys

Ei näytettäviä viestejä