Laura Malmivaara: Herättäjäjuhlien virsikuvaelma oli hieno kokemus

Töölön seurakunta järjestää ensi sunnuntaina Helsingin Temppeliaukion kirkossa Pop-messun, jonka artistivieraana on TV:stäkin tuttu näyttelijä-laulaja Laura Malmivaara.

Vuonna 2005 esikoislevynsä julkaisseen Malmivaaran mielestä kevyt musiikki sopii kirkkoihin ja hän itsekin mielellään niissä esiintyy.

– Viimeksi kävin Herättäjäjuhlilla Lapuan tuomiokirkossa kuuntelemassa virsikuvaelmaa. Se oli todella hieno kokemus.

Malmivaaran näytellessä Kotikatu-televisiosarjassa pappia, häntä pyydettiin useastikin esiintymään kirkkokonsertteihin. Esiintymiskutsuja niihin tulee nykyäänkin ja esimerkiksi Pop-messun pyyntöön hän suostui heti.

– Aina kun saan esittää omaa musiikkia, olen tosi kiitollinen. Pop-messussa laulan muutaman laulun – se ei ole iso stressi vaan pikemminkin päinvastoin.

Malmivaara on ollut kiinnitettynä KOM-teatteriin vuodesta 2008. Monissa elokuvissa ja tv-sarjoissa esiintynyt Malmivaara on myös opiskellut teologiaa. Hän on Malmbergien eli sukunsakin kautta linkittynyt kirkkoon.

Sunnuntain messuun Malmivaara toivoo saapuvaksi perheitä ja lapsia.

– Pidän hyvänä tavoitteena sitä, mikä ylipäänsäkin Pop-messulla on eli saada aktivoitua nuoria aikuisia, jotka ylipäänsä käyvät harvemmin kirkoissa sekä niitä, jotka eivät koe kirkkoja tai kirkkokonsertteja itselleen sopiviksi.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliArkkipiispa ja pääministeri keskustelevat Mediatorilla
Seuraava artikkeliIisalmessa yhteistä ruokaa jaettu jo vuosi

Ei näytettäviä viestejä