A-studiossa keskustellaan huomenna etsivästä vammaistyöstä

Maanantaina 11. toukokuuta A-studiossa seurataan Toisenlaiset frendit -sarjasta tutun kehitysvammaisen Sanna Sepposen matkaa Tansaniassa. Hän tutustui Suomen Lähetysseuran etsivään vammaistyöhön.  

Suomen Lähetysseuran ja Tansanian evankelis-luterilaisen kirkon etsivällä vammaistyöllä parannetaan vammaisten asemaa ja oikeuksia. Koillis-Tansaniassa etsivän vammaistyön tiimi esitteli työtä Toisenlaiset frendit tv-sarjan tähdelle Sanna Sepposelle, joka on itsekin kehitysvammainen.

Etsivää vammaistyötä toteutetaan syrjäkylissä Koillis-Tansaniassa. Tiimi etsii piilotetut vammaiset lapset ja aloittaa perheen kanssa keskustelut vammaisen lapsen aseman parantamisesta, hoidosta ja koulutusmahdollisuuksista.

Sanna Sepponen rohkaisi vierailullaan vammaisia nuoria ja heidän vanhempiaan.

– Hän on kaunis lapsi. Pidä hänestä hyvää huolta. Vammaisia ei tarvitse hävetä, Sanna kannusti nuorta vammaisen lapsen äitiä maasai-kylässä.

Sanna Sepponen on Lähetysseuran Tasaus-kampanjan sanansaattaja. Kampanjalla tuetaan kehitysmaissa asuvien vammaisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä sekä autetaan heidän perheitään.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliViikon saarna: ”Äitini luki minulle kuolinvuoteella Paimenpsalmin”
Seuraava artikkeliTarvitaanko Suomi-rockiin tai treenaamiseen Raamattu?

Ei näytettäviä viestejä