Seurakunnan pääsiäisvaellus kiellettiin lapsilta

Kouvolanvaellus

– Vaellus perustuu näkemiseen, kuulemiseen ja eläytymiseen, paljastaa tapahtuman järjestäjä Kouvolan seurakunnan nuorisotyönjohtaja Sami Yrjösuuri seurakunnan lähettämässä tiedotteessa.

– Vaelluksella ei nähdä ketään Raamatun henkilöä, vaan liikumme niissä maisemissa ja tunnelmissa, joihin pääsiäisajan tapahtumat sijoittuvat, hän jatkaa

Yrjösuuri lupaa vaelluksella virikkeitä eri aisteille.

– Jotkut kohtaukset voivat olla niin vaikuttavia ja haastavia, että suositusikäraja vaellukselle on 12 vuotta, Yrjösuuri kertoo tiedotteessa.

Kotimaa24 ei tavoittanut vapaapäivällä olevaa Yrjösuurta kommentoimaan vaellusta. Seurakunnan nuorisotyönohjaaja Teija Laine kertoo, että vaelluksella on pimeitä huoneita, salaman ääniä ja kirkkaita valoja. Tämän vuoksi sille on laitettu ikäraja.

– Pienet lapset voivat pelästyä niitä ääniä.

Salama saattaa rätkähtää esimerkiksi kohdassa, jossa Jeesus antaa henkensä ja temppelin esirippu repeää.

– Ei siellä mitään Mel Gibson -meininkiä ole, Laine sanoo ja viittaa Mel Gibsonin ohjaamaan K18-elokuvaan Passion of the Christ.

Seurakunnassa järjestetään myös vaelluksia, jotka sopivat yhtä lailla kaikenikäisille lapsille kuin aikuisille.

Nuorille ja aikuisille suunnattu pääsiäisvaellus (K12) järjestetään Kouvolan seurakuntakeskuksessa keskiviikkona 4.4. kello 17, 18 ja 19 ja torstaina 5.4. kello 17 ja 18.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMetsähautaukset kasvattavat suosiotaan Saksassa
Seuraava artikkeliVenäjän armeijaan 240 sotilaspappia

Ei näytettäviä viestejä