Pikkukirkkopäivät luottaa Facebookin kantavuuteen

Dancemessua

Kirkon tulevaisuusverstaaksi nimetty Pikkukirkkopäivät saapuu Helsinkiin, Agricolan kirkkoon keskiviikkona 14. maaliskuuta. Tapahtuma huipentuu illan dancemessuun Dance+Pray, joka toteutetaan nyt ensimmäisen kerran Helsingissä.

– Tapahtuman markkinoinnissa on toteutettu uusi Facebook-kutsu kampanja, joka on tavoittanut nyt jo 20 000 ihmistä. Tavoitteena on tavoittaa pääosin ”ei niin” kirkon piirejä, Kirkkopäiviä ohjastava kehityspäällikkö Jari Kupiainen Kirkkopalveluista kertoo.

Lisäksi tapahtumaa on viety voimalla eri medioihin.

– Mielenkiinnolla odotan miten tähän aktivointiin reagoidaan, varsinkin kun kun on kyse messusta ja dance+pray-messusta.

Helsingin Pikkukirkkopäivien ohjelma on suunnattu työntekijöille, luottamushenkilöille ja suurelle yleisölle. Tarkoitus on etsiä vastauksia kysymyksiin siitä, miten kirkko menestyy ja mikä on sen rakenne ja tehtävät tulevaisuudessa. Kysymysten äärelle asettuvat viestintätoimisto Soprano Communications Oy:n johtaja Samuel Sorainen, oppilaitos- ja kisapappi Leena Huovinen, sekä tutkimusprofessori Heikki Hiilamo. Keskustelun moderaattorina toimii Kallion kirkkoherra Teemu Laajasalo.

Illan dancemessuun on kutsuttu mediapersoonia ja -vaikuttajia. Messussa saarnaa Johannes Alaranta.

Varsinaiset Kirkkopäivät järjestetään Kuopiossa 17.-19. toukokuuta. Sekä ne että Pikkukirkkopäivät toteuttaa Kirkkopalvelut, johon Kotimaa24:kin Kotimaa-yhtiöiden sisällä kuuluu.

Pikkukirkkopäivät

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSeurakunnilta ruoka-apua yli 3 miljoonalla eurolla
Seuraava artikkeliUMK-finalisti konsertoi Hakunilan seurakunnan musiikkiviikoilla

Ei näytettäviä viestejä