Kotimaata voi lukea nyt myös verkossa

KotimaaWille Riekkisen mielestä? Miksi opetushallitus pitää Kulosaaren yhteiskoulun uskonnonopetusta perusopetuslain vastaisena? Miten kirkossa suhtaudutaan hankkeeseen uudistaa avioliittolaki? Mitä kirjoittaa kolumnissaan Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen? Mitä Dome Karukoski ja muut tunnetut taiteilijat ajattelevat Raamatusta? Mitä Olli Valtonen kertoo isossa henkilöhaastattelussa teologisten painotustensa muuttumisesta?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa tuore tänään ilmestyvä Kotimaa-lehti. Kotimaa-lehdestä löydät kaikkein kiinnostavimmat kirkolliset uutiset sekä koskettavat ja ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Lehdessä käsitellään myös yhteiskunnallisia asioita, elämäntaitoa ja kulttuuria.

Kotimaa ja Kotimaa24.fi ovat erillisiä, toisiaan täydentäviä tuotteita, joissa on oma sisältönsä. Lukemalla molempia pysyt parhaiten kirkollisissa asioissa kärryillä.

Lehti tarjoaa tänä vuonna sisältöään luettavaksi myös erilaisissa digitaalisissa kanavissa. Nettisivuilla voi tästä päivästä alkaen lukea Kotimaan näköislehteä ilmaiseksi huhtikuun loppuun saakka.

Näköislehtiversio Kotimaan tänään ilmestyneestä numerosta on luettavissa osoitteessa www.kotimaa.fi/lehti/. Luettavina ovat myös neljä edellistä lehteä. Uusin numero ilmestyy verkkoon luettavaksi torstaisin.

Huhtikuun jälkeen Kotimaan lukeminen edellyttää voimassa olevaa kestotilausta – näköislehden lukuoikeus on kestotilaajan etu. Toukokuusta alkaen kirjautuminen verkko-osoitteeseen tapahtuu käyttäen omaa tilausnumeroasi. Löydät sen sinulle tulevan lehden osoitekentän riviltä.

Kotimaan näköislehti on toteutettu flash-näköislehtenä. Mikäli tietokoneesi tai mobiililaitteesi ei tue flash-muotoisten tiedostojen katselua, voit lukea näköislehdet pdf-versiona lataamalla itsellesi linkeistä, jotka löydät verkkosivulta.

Kotimaa haluaa uutisoida ja palvella lukijoita sisällöillään sekä paperilla ja uusissa kanavissa. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa Kotimaan tilausta, voit hankkia sen tilaajapalvelun kautta verkosta tai puhelimitse 020 754 2333.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliEgyptiin historian ensimmäisen kirkkojen neuvosto
Seuraava artikkeliKansallispyhäkkö vaihtoi ledeihin

Ei näytettäviä viestejä