Tällä viikolla sanovat ulkoministerin erityis­avustaja Joel Linnainmäki, poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen ja peruss­uomalaisten Riikka Purra

”Mietin, että onneksi meillä on oikeat paperit mukana. Samalla jännitin, muistavatko Haavisto, Blinken ja Stoltenberg vuorosanansa. Erityisavustajana sitä on tietysti käytännön puolesta huolissaan.”

Ulkoministerin erityisavustaja Joel Linnainmäki hetkestä, jolloin ulkoministeri Pekka Haavisto ojensi Suomen Nato-liittymiskirjaa Yhdysvaltain ulkoministerille Antony Blinkenille sanomalehti Karjalaisessa 17.4.

”On mielenkiintoinen sosiologinen ilmiö, miksi ihmiset äänestävät omia etujaan vastaan.”

Poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen Kansan Uutisissa 1.3. kertoessaan, kuinka suomalaiset äänestäjät näyttävät pitävän tiukan talouskurin ideasta.

”Syntyi ilmastohallitus, sosiaalidemokraattien ja keskustan ympärille, ja ilmastonmuutos on sen ohjelman ensimmäinen sana. Ilmastorintamaa tukee oppositiosta kokoomus, jonka linja ei eroa vähääkään vasemmistolaisesta.”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra Perussuomalainen-lehdessä 3/23 kritisoidessaan edellistä hallitusta ylimitoitetuista ilmastotoimista.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Tällä viikolla sanovat ulkoministerin erityisavustaja Joel Linnainmäki, poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen ja perussuomalaisten Riikka Purra

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeli”Yhtäkkiä meiltä on kadonnut valtava naapurimaa, ikään kuin siellä olisi vain pimeyttä” – Miten suomalaisten Venäjä-suhteet ovat muuttuneet Ukrainan sodan myötä?
Seuraava artikkeli”Kirkon yhteiskunta­suhteiden kannalta elämme nyt intensiivistä aikaa”, sanoo arkki­piispan teologiseksi erityis­avustajaksi valittu Minna Hietamäki

Ei näytettäviä viestejä