Yksinkertaisesti saada kaikki ihmiset oman valtansa alle. Määrättiin hävitettäväksi kaikki muu uskon aineisto. Ennenkaikkea gnostilaisuus, joka ei hyväksynyt ihmistä, ei miestä eikä naista, jumalaksi. Hyvin on tämä vallanhalu, oppi, säilynytkin aina meidän päiviin saakka. Nyt tosin ihmisten ajattekyvyn lisääntyessä tämä mentaliteetti on loppusuoralla.
Olen itse myös kokenut tämän Raamatun kokoajien toiminnan. Julkaisin vuonna 2010 teoksen ” Kristinsuskon kirja ” , joka poistettiin Suomalaisesta kirjakaupasta muutaman kuukauden myynnin jälkeen. Minulle ei kerrottu syytä.
Jeesus, gnostilaisuus, perustuu ihmisen sisällä olevaan jumalan henkeen.
Ministeri Risikko ansaitsee tosi positiivisen tunnustuksen tästä toiminnastaan. Saattohoidon määrä tulee voimakkaasti lisääntymään elinkaaren noustessa ja tämän ajatteleminen eutanasioineen on jokaisen ihmisen oman hoitotahtonsa kannalta merkittävä asia. Se on myös yhteiskunnallisesti merkittävä tekifä. Tsemppiä vaan Paula Risikolle tämän kokonaisuuden eteenpäin viennissä.
Toivottavasti saan hoitotestamenttiani varten laillisen kaavakkeen,jossa on myös kohta, missä voin tarvittaessa pyytää pientä laillista syanidipilleriä tai vastaavaa parhaaksi tilanteen mukaiseksi kärsimykseni lieventäjäksi.
Kirja oli varmaan surkean huono ja harhaanjohtava, epätieteellinen, iltasatukirja, nuoti-tarina vailla todellisuutta, näin kirjakauppiaat kertoivat Jeesus seminaarissa 1980 luvulla.
Vallanhalu…
Tosiaankin, kun seurailee nykyistä jälkimodernia jälkikristillistä diskurssikulttuuria, voi vahvistua siitä ajatuksesta, että vallantahto se on, joka ”jyrää meitin”. Tuo mainittu vallantahto tosin nyttemmin on verhottu ”valtarakenteiden” kritiikiksi; mutta kritiikin tavoitteena tuntuukin olevan – paradoksaalista sinänsä – juuri vallan tavoittellu, vanhoja vallan rakenteita murtamalla luodaan tilaa synnyttää uusia rakenteita vallan välikappaleiksi. Apuna hyödynnetään uuskäsitteitä ja ja vanhojen merkitysten muuttamisella.