TV-vinkki: Valheen sokaisema

Australialainen Belle Gibson sai somessa seuraajia väittämällä sairastavansa aivosyöpää, jota hoiti onnistuneesti oikeanlaisella ruokavaliolla. Tutkivat journalistit paljastivat hänen väitteensä valeeksi. Kuva: Yle

Yksi ensimmäisistä somen supervaikuttajista oli australialainen Belle Gibson. Hänestä kertoo dokumentti nimeltä Vaarallinen somevaikuttaja.

23-vuotias Gibbson kertoi 2013 sairastavansa aivosyöpää, mutta pystyi silti elämään terveen ja valoisan näköistä elämää, koska noudatti tietynlaista ruokavaliota. Gibbson sai julkisuutta ja harjoitti sen avulla liikehtoimintaa.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliNaisteologit ovat pettyneet piispainkokouksen päätökseen
Seuraava artikkeliKirja-arvio: Suomigospelin historiikista välittyy intohimo ja kiire

Ei näytettäviä viestejä