HS: Laupeudentyölle lähtöpassit

Heikki Hursti on todennäköisesti pakotettu siirtämään ruoka-apunsa toimitilat Helsingin Kalliosta muualle. Hursti on saanut pääsiäisenä toimitilojensa isännöitsijältä varoituksen ruoka-avun hakijoiden aiheuttamista häiriöistä, eikä halua jatkaa epäselvissä olosuhteissa toimintaa.

Lähistön asukkaat valittavat humalaisten jonottajien käyttäytymisestä sekä alueen asuntojen arvon laskusta. Hurstin tarkoituksena on löytää ruuanjakelulle uusi toimipiste syksyksi.

Helsingin sosiaaliviraston johtaja Paavo Vuotilainen vakuuttaa, että kaupungin tahtotila uusien toimitilojen löytymiseksi on erittäin vahva. Vuotilainen ja Hursti ovat jo ehtineet sopineet tapaamisen ongelman ratkaisemiseksi.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan jakelua ei olla siirtämässä kauas kaupungin keskustasta, koska palvelun saavutettavuus on keskeinen tekijä jopa tuhansia palvelevalle toimintamuodolle. Hursti haluaisi tulevat toimitilat ilmaiseksi tai vähintään nimellistä korvausta vastaan. Vuotilainen ei lupaa tiloja ilmaiseksi, mutta on kuitenkin valmis etsimään osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliJo sadat kiinnostuneet Vie vanhus ulos -kampanjasta
Seuraava artikkeliHelsingin seurakuntayhtymältä tilat Hurstin laupeudentyölle?

Ei näytettäviä viestejä