Hillsong ja Jari Sillanpää Kirkkopäiville

KirkkopivtUUSI205Jari Sillanpää ja lauluyhtye Enchant. Mukana on myös maailmankuulu ylistysmusiikkia soittava Hillsong-yhtye, joka saapuu ensi kerran Suomeen. Kyseessä on Lontoon Hillsong. Yhtyeellä on juurensa australialaisessa Hillsongin helluntaiseurakunnassa. Hillsong soittaa 14.5.

Sillanpää konsertoi yhdessä MTV3:n X-Factor-ohjelmasta ponkaiseen lauluyhtye Enchant’n ja Lahden Gospelkuoron kanssa Lahden kauppatorilla Kirkkopäivien juhlateltassa perjantaina 13.5.

– Lähtiessämme suunnittelemaan Kirkkopäivien ohjelmakokonaisuutta tasan vuosi sitten, meillä oli kaksi tavoitetta: ensinnäkin laatu ja toiseksi se, että voimme tarjota ensimmäistä kertaa jonkin artistin konsertin Lahteen tulevalle yleisölle. Jotain ainutlaatuisia esiintyjiä, joita ei koskaan aiemmin ole Kirkkopäivillä ollut, kertoo Kirkkopäivien tapahtumapäällikkö Tarja Jalli Kirkkopalveluista.

– Jari Sillanpään koskettava esiintyminen vuosi sitten Haiti-konsertissa Helsingin Tuomiokirkossa vakuutti. Halusimme tuoda hänet tähän kokoonpanoon, sanoo Jalli, joka on suunnitellut Kirkkopäivien musiikkiohjelmaa yhdessä lahtelaisen kanttori Marjaana Turusen kanssa.

Toukokuisten Kirkkopäivien ohjelmakokonaisuus lyödään lukkoon torstaina 10.2.

http://www.kirkkopaivat.fi/

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSpontaani Yv-kampanja kerännyt jopa 100-200 euron lahjoituksia
Seuraava artikkeliLeino Hassinen: Inkerin kirkon ei pidä etsiä työkenttää Suomesta

Ei näytettäviä viestejä