Partion aloittanut ennätysmäärä pääkaupunkiseudulla

Tänä syksynä partion on aloittanut pääkaupunkiseudulla yli 1 900 uutta harrastajaa, mikä on enemmän kuin vuosiin. Näistä suurin on osa sudenpentuja, eli 7–9-vuotiaita.

Partion suosio on valtakunnallisestikin kasvussa. Pääkaupunkiseudulla jäsenmäärän kasvu on kuitenkin ollut poikkeuksellisen suurta.

– Erityisen ilahduttavaa on se, että kasvanut jäsenmäärä näkyy lippukunnissa entistä parempana ja monipuolisempana toimintana, sanoo Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirinjohtaja Anna Munsterhjelm.

Pääkaupunkiseudulla tärkeimmät kasvua tukeneet toimenpiteet ovat olleet viestintään ja markkinointiin panostaminen, uusien toimintaryhmien ja lippukuntien perustaminen sekä mahdollisuus ottaa myös kaverit mukaan partiotapahtumiin.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa on tehty syksystä 2011 alkaen aktiivisesti töitä jäsenmäärän kasvattamiseksi ja partion näkyvyyden lisäämiseksi. Partion markkinoimiseksi ja uusien harrastajien houkuttelemiseksi on järjestetty erilaisia tempauksia ja kampanjoita.

Kuva Temppeliaukion kirkosta viime sunnuntailta (15.12.), jossa töölöläiset partiolaiset antoivat partiolupauksen. Kuva: Olli Seppälä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSisäasiainministeristä tulee sisäministeri
Seuraava artikkeliSibelius oli joulun säveltäjä

Ei näytettäviä viestejä