Kirkkoherra Laajasalolle palkinto vuoden mediateosta

Kristillinen Medialiitto on myöntänyt Vuoden 2013 kristillinen mediateko -palkinnon Teemu Laajasalolle.

Helsingin Kallion seurakunnan kirkkoherrana reilun vuoden toiminut Laajasalo on mediassa ja median kautta liikutellut suuria massoja, kirjoittaa tiedotteessaan palkinnon myöntänyt pastori, kirjailija Teuvo V. Riikonen.

Palkintoperustelujen mukaan Laajasalo tavoittaa sekä älymystöä että elämässä kaltoin kohdeltuja ihmisiä. Tv:stä tuttu Laajasalo tavoittaa mediaesiintymisillään myös kansakunnan vaikuttajia.

Riikonen kehuu, että Laajasalo on avannut kirkon ovet toisinajattelijoille mutta ei kuitenkaan sulkenut niitä perinteisessä kristinuskossa pitäytyviltä. Ylistystä saavat myös Laajasalon retoriset taidot: hän sanoo asiat oikeilla nimillä loukkaamatta kuitenkaan toista osapuolta.

Kristillinen Medialiitto luovuttaa Vuoden kristillinen mediateko -palkinnon vuosittain tammikuun 25. päivänä, joka on vanhassa kristillisessä perinteessä apostoli Paavalin kääntymyksen vuosipäivä. Palkinto on aiemmin myönnetty muun muassa Maata näkyvissä -festivaaleille, kristitylle elokuvaohjaajalle Klaus Härölle ja TV2:n homoillassa ajatuksia herättäneelle Päivi Räsäselle.

(Teemu Laajasalo Kallion Viidennen linjan Du Dii pikkuravintolassa, jossa Pedro tekee kirkkoherralle thairuokaa. Kuva: Jani Laukkanen)

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliIL: Soini Obaman rukousaamiaiselle
Seuraava artikkeliRippikoululaiset täyttävät kirkot sunnuntaina

Ei näytettäviä viestejä