Seurakunnat jakaneet helsinkiläislapsille kuvakirjaa

Näyttelijä Minttu Mustakallio lukee lapsille sunnuntaina 2. helmikuuta kello 15 Musiikkitalossa Helsingin seurakuntien julkaisemaa lasten kuvakirjaa Ruusukorva ja kyyhkynen. Ilmoittautumiset tilaisuuteen tulivat netissä nopeasti täyteen.

Satuhetkeen kutsuttiin henkilökohtaisesti 3–4-vuotiaita kastettuja helsinkiläislapsia. Mukana on myös muusikko Samuli Laiho, joka improvisoi kirjassa esiintyvien kaverusten, Ruusukorvan ja Kyyhkysen tunnelmat matkalla lastenhuoneesta olohuoneeseen.

Esitys pohjautuu Kaisa Raittilan kirjoittamaan ja Nina Haikon kuvittamaan kirjaan.

Ruusukorva ja kyyhkynen jaetaan Helsingin seurakuntien lahjana. Kirja on postitettu vuoden alusta 4 300 helsinkiläislapselle, joiden kastepäivästä on vierähtänyt 3–4 vuotta. Musiikkitalon satuhetki liittyy seurakuntien vuonna 2009 aloittamaan Pienelle parasta -hankkeeseen.

– Kun lapsi syntyy, kirkkoon kuuluvat vanhemmat saavat seurakunnalta kasteeseen rohkaisevan esitteen. Ristiäisten jälkeen lapsi saa kaste- ja kummitodistukset sekä postissa omalla nimellään Pienen iltahetki -paketin, joka sisältää tuutulaululevyn, vihkosen ja enkelitaulun, varhaiskasvatuspastori Arto Helle kertoo.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliJunkkaalasta päätoimittaja
Seuraava artikkeli”Teemmekö kuten saarnaamme?”

Ei näytettäviä viestejä