Eeva-Kaisa Heikura on valittu kirkon viestinnän viestintäjohtajaksi

Kirkkohallituksen kirkon viestinnän erillisyksikön viestintäjohtajan virkaan on valittu filosofian ja teologian maisteri, pastori Eeva-Kaisa Heikura. Kirkkohallituksen täysistunto teki valinnan 17.10. kokouksessaan. Hakijoita virkaan oli seitsemäntoista.

Heikura on hoitanut viransijaisena viestintäjohtajan tehtävää 2020 syksystä lähtien. Sitä ennen hän on toiminut kirkon viestinnässä viestintäpäällikkönä.

Viestintäjohtajan virassa Heikura aloittaa 1.1.2024 alkaen.

Kirkkohallituksen viestintäjohtaja vastaa kirkon viestintäohjelmasta ja kirkon keskushallinnon viestintästrategiasta ja on Kirkkohallituksen johtoryhmän jäsen.

TÄYSISTUNTO VALITSI samassa istunnossa kirkolliskokouksen pääsihteerin virkaan oikeustieteen maisterin, Master of Laws Hertta Keisalan. Virkaa hakeneita oli viisi.

Hertta Keisala siirtyy virkaan Tampereen seurakuntayhtymän hallintopäällikön tehtävästä. Hän aloittaa kirkolliskokouksen pääsihteerinä 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirkkohallituksen pääsihteeri vastaa kirkolliskokouksen kanslian toiminnasta, esittelee toimialaansa kuuluvat asiat, osallistuu lainvalmisteluun ja toimii kirkon laintarkastustoimikunnan sihteerinä.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran. Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKolumni: Kirkonmenoja on liian usein
Seuraava artikkeliGazassa satoja siviilejä kuoli anglikaanien ylläpitämään sairaalaan tehdyssä iskussa

Ei näytettäviä viestejä