Kalliala Herättäjä-Yhdistyksen hallitukseen

HerättäjäjuhlatKaarlo Kalliala on valittu Herättäjä-Yhdistyksen hallitukseen Haapajärven Herättäjäjuhlilla lauantaina järjestetyssä vuosikokouksessa.
 
Kokoukseen osallistui 131 yhdistyksen jäsentä.
 
Äänestyksen jälkeen Herättäjä-Yhdistyksen päätoimikuntaan valittiin jatkavina jäseninä nuorisotyönohjaaja Mauno Nivala Lahdesta, pastori Taina Manninen Kuusamosta ja toimittaja Marjatta Pulkkinen Kiuruvedeltä sekä uutena jäsenenä piispa Kaarlo Kalliala Turusta.
 
Vuosikokous hyväksyi yksimielisesti päätoimikunnan esityksen yhdistyksen uusiksi säännöiksi. Päätoimikunnan nimi muuttuu hallitukseksi.

Herättäjä-Yhdistyksen vuoden 2012 tilinpäätöksen tulos oli ylijäämäinen 81 641 euroa. Satunnaiset tuotot vaikuttavat merkittävästi yhdistyksen taloudelliseen tulokseen ja sen vuoksi yhdistykselle on tyypillistä isot tuloksen vaihtelut. Yhdistyksen omavaraisuusaste on korkea, 81 prosenttia.

Herättäjä-Yhdistyksen jäsenmäärä oli 5 901. Yhdistys julkaisee Hengellistä Kuukauslehteä ja lehden levikki oli 4 985. Yhdistyksen henkilökunnan määrä on 19. Yhdistys rahoittaa toimintansa pääosin kolehti- ja lahjoitusvaroin. Yhdistyksen vuosibudjetti oli 2,2 milj. euroa ja yhdistyksen toiminnasta ulkopuolisten avustusten määrä oli viime tilikaudella 5 prosenttia.

Hallitus päättää Herättäjä-Yhdistyksen toiminnan päälinjoista ja taloudesta.

Haapajärven Herättäjäjuhlat ovat päättyneet päätösseuroihin sunnuntaina iltapäivälllä. Ensi vuonna Herättäjäjuhlat järjestetään Lapualla.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliNummela: Jumalan sana ei näytä pätevän käytännössä
Seuraava artikkeliKangasalla aikamatka sota- ja evakkovuosiin

Ei näytettäviä viestejä