Timo Junkkaalan tehtävät Juha Vähäsarjalle

Pastori Juha Vähäsarja on valittu Perussanoma Oy:n toimitusjohtajaksi ja Elämä-lehden päätoimittajaksi ensi toukokuun alusta alkaen. Tehtävät vapautuvat Timo Junkkaalan jäädessä eläkkeelle.

Vähäsarja toimii tällä hetkellä Perussanoma Oy:n kustannusjohtajana ja Suomen Raamattuopiston rehtorina. Rehtorina hän jatkaa vapun jälkeenkin.

Espoolainen Vähäsarja on koulutukseltaan teologi ja nuorisotyönohjaaja, ja hän on julkaissut toistakymmentä hartauskirjaa.

Kauniaisissa sijaitseva Perussanoma Oy on monipuolinen kristillinen kirjatalo, joka kustantaa vuosittain kolmisenkymmentä kirjaa ja julkaisee Elämä-lehteä.

– Perussanoman kaltaista, luotettavaa hengellistä kustannustaloa tarvitaan sitä enemmän, mitä sekavammaksi kirkollinen ja kristillinen kenttä sirpaloituu, Vähäsarja toteaa.

– Perussanoma on siitä onnellisessa asemassa, että sillä on harvinaisen kirkas tehtävä. Sen hengellinen pohja lepää vakaana luterilaisessa ristinteologiassa, jota se välittää modernilla tavalla, monia kanavia käyttäen.

Timo Junkkaala jää eläkkeelle huhtikuun lopussa myös Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtajan tehtävistä. Uutena toiminnanjohtajana aloittaa teologian maisteri Lauri Vartiainen.

Lue myös:

Herää valvomaan on nyt Elämä

Raamattuopisto jatkaa vastaisuudessa entisillä linjoilla

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliOsoitteena Kirkkotie
Seuraava artikkeliEuroviisuvoittaja Sami Helle on Löytty-fani

Ei näytettäviä viestejä