Tempauksilla kerätään rahaa Nepaliin

Nepalin maanjäristyksen uhrien auttamistyöhön kerätään rahaa paitsi perinteisillä lipaskeräyksillä myös erilaisin tempauksin.

Oulussa asuvat nepalilaiset kokkaavat kaupunkilaisille ruokaa pop up -ravintolassa tänään kello 17. Vapaaehtoinen maksu menee Nepalin maanjäristyksen uhrien auttamiseen. Tilaisuuden järjestävät nepalilaisten lasten hyväksi työskentelevä Maya Nepal -järjestö, Oulun seurakuntien kansainvälinen työ ja Oulun NNKY.

Ruokalistalla on perinteistä nepalilaista ruokaa. Dalbhaat-ateria sisältää linssiä, riisiä ja kasviksia. Ravintola toimii Keskustan seurakuntatalossa ja se on auki niin kauan kuin ruokaa riittää. Tilaisuudessa on myös mahdollista kysyä ja keskustella Nepalin kriisistä ja auttamismahdollisuuksista.

Lauttasaaren kirkossa Tommi Kaleniuksen isännöimällä Kale-klubilla esiintyvät tänä iltana roots-muuskot Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen. Kello 19 alkavan konsertin liput maksavat kymmenen euroa ja tuotto käytetään Kirkon Ulkomaanavun Nepal-kärykseen.

Viikko sitten lauantaina tapahtuneen maanjäristyksen uhrien määrän pelätään nousevan yli kymmeneen tuhanteen. Suomalaisista järjestöistä Nepalissa ovat läsnä muun muassa Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Lähetysseura.

Lue myös:

Arkkipiispa vetoaa suomalaisiin avun saamiseksi Nepaliin

Maanjäristys jätti Nepalin ulkomaisen tuen varaan

Ulkomaanapu ja Lähetysseura tukevat Nepalin uhreja

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKansankirkko vai kansojen kirkko?
Seuraava artikkeliVähemmistöjen äänellä on kirkossa painoarvoa

Ei näytettäviä viestejä