Radio Lastenmaa aloittaa toimintansa

Radio Lastenmaa on uusi lapsille suunnattu radio-ohjelma, jossa sisällön tuottaa Lastenmaa-lehti. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Radio Dein ja Kristityt yhdessä ry:n kanssa.

Radio Lastenmaa elää kirkkovuoden rytmissä. Ohjelmassa kuullaan lasten haastatteluja, kuunnelmia, Raamatun kertomuksia, runoja ja musiikkia sekä Pekka-papin vastauksia lasten kysymyksiin.

Ohjelman maskottina toimii Lastenmaa-lehdestä tuttu itämerennorppa Loisto. Hahmon on luonut päätoimittaja Anna-Mari Kaskinen ja kuvittanut Virpi Penna. Loistolla on ohjelmassa oma luonto-aiheinen osuus, Loistoradio.

Radio Lastenmaan toimituskuntaan kuuluvat lehden toimituksen lisäksi lapsityön pappi Katja-Maaria Vilén sekä pelisuunnittelija Teemu Matias Vilén.

Ensimmäiset ohjelmat kuullaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ohjelmat tulevat ulos kerran viikossa, ja sama ohjelma esitetään lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna. Ohjelmia voi kuunnella myös arkistossa.

– Lehti ja radio täydentävät toisiaan, ja tavoitamme näin uusia lapsia ja perheitä. Toiveena on myös luoda tapahtumia yhteistyössä, Anna-Mari Kaskinen kertoo.

– Ohjelmaa tehdään iloinen pilke silmäkulmassa. Samalla pidämme rohkeasti esillä uskomme ydinasioita ja Raamatun aarteita. Nyt on aika pitää ääntä, jotta sanoma Kristuksesta siirtyisi uudelle sukupolvelle, Kaskinen sanoo.

Kuva: Lastenmaa. Anna-Mari Kaskinen, radio Dein myyntipäällikkö Lauri Nurminen, Kristityt yhdessä ry:n vs. yhteyspäällikkö Tiipi Jokinen, Katja-Maaria Vilen, päätoimittaja Kirsi Rostamo, Teemu Vilen sekä kirkkoherra Timo Pekka Kaskinen.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliIsis on taitava viestijä
Seuraava artikkeliElisabeth Rehn mukana mielenilmauksessa kehitysyhteistyön puolesta

Ei näytettäviä viestejä