Äiti Amma saapuu kolmattatoista kertaa Suomeen

Hyväntekeväisyystyöstään tunnettu intialainen Äiti Amma saapuu Suomeen 30.−31. lokakuuta osana Euroopan kiertuettaan. Vantaalla pidettäviin yleisötilaisuuksiin odotetaan tuhansia suomalaisia.

Hindulaisen Äiti Amman kannattajat pitävät häntä hengellisenä opettajana ja guruna. Amma tunnetaan erityisesti halauksista. Hänen väitetään halanneen jo 35 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa.

Ensimmäisen kerran Äiti Amma vieraili Suomessa vuonna 1998. Tämänkertainen vierailu on jo kolmastoista.

Amman vierailua Suomeen järjestävän tiedotusryhmän jäsen, toimittaja ja kirjailija Arja-Liisa Landén kertoo, että Äiti Amma käy Euroopan kiertueellaan muun muassa Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Englannissa ja Hollannissa. Sen sijaan Suomi on ainut Pohjoismaa, jossa Amma nykyään vierailee. Miksi näin?

– En minä osaa siihen vastata. Ehkä me tarvitsemme rakkautta, lämpöä ja myötätuntoa. Ehkä olemme olleet niin sulkeutunut kansa. Ehkä me kaipaamme henkisyyttä. Ulkomaalaiset sanovat suomalaisista, että me olemme henkisiä ihmisiä, luonnostaan meditoivia. Me suomalaiset kävelemme metsissä ja rakastamme luontoa, rauhaa ja hiljaisuutta, hän vastaa.

Amman Suomen vierailusta kertovassa tiedotteessa kerrotaan, että Amman perustaman hyväntekeväisyysjärjestön Embracing the Worldin toiminta on laajaa. Äiti Amma on saanut humanitaarisesta työstään myös kansainvälisiä tunnustuksia. Syyskuussa hän lahjoitti 30 miljoonaa dollaria vessojen rakentamiseen eri puolille Intiaa.

Kuva: amma.fi

Lue myös:

Ammalaiset etsivät kiinteistöä

Lapuan Tuomasmessussa saa Äiti Amman halauksen

Äiti Amma – kahdestoista kerta

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMerenpohjaan rakennetaan kirkkoa sukeltajille
Seuraava artikkeli5 200 vuotta ehdotonta vankeutta

Ei näytettäviä viestejä