NMKY brändäsi itsensä YMCA Finlandiksi

Suomen NMKY:n uusi brändi on nyt YMCA Finland. Asiasta päätettiin syysliittopäivillä viikonloppuna. Samalla liitolle valittiin uusi pääsihteeri, Suomen World Visionin varaohjelmajohtaja ja julkisen rahoituksen päällikkö Juha Virtanen.

– Meille on suuri voimavara ja rikkaus se, että olemme osa maailman suurinta nuorisoliikettä. Toimintamme on hyvin monipuolista ja erilaisia logoja on paljon, YMCA tulee olemaan sateenvarjobrändi, sanoo Virtanen.

– Kansainvälisyyden lisäksi brändiuudistuksella halutaan nuorentaa ilmettä. Toivomme, että jäsenyhdistyksemme siirtyvät uuteen ilmeeseen tietyn siirtymäajan puitteissa.

Liittopäivillä Suomen NMKY:n puheenjohtajana uudelle kolmivuotiskaudelle valittiin kirkkoherra Juha Vuorio. Hän on johtanut puheenjohtajana Suomen NMKY:ta viidentoista vuoden ajan.

YMCA on maailman suurin ei-poliittinen nuorisojärjestö. Se toimii 120 eri maassa. Liikkeellä on 96000 työntekijää ja 58 miljoonaa jäsentä. Urheilun lisäksi järjestön tekemään nuorisotyöhön kuuluu paljon muutakin. Suomessa YMCA:n toimintaan osallistuu säännöllisesti noin 10 000 nuorta.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPaavi Franciscus: Lähetystyö on intohimoa Jeesuksen ja kansan puolesta
Seuraava artikkeliVantaan Koivukylässä järjestetään uskontojen rauhankävely

Ei näytettäviä viestejä