Diakin uusi toimitusjohtaja on Tapio Kujala

Yhteiskuntatieteiden tohtori Tapio Kujalan, 51, on valittu Diakonia-ammattikorkeakoulu oy:n toimitusjohtajaksi ja Diakonia-ammattikorkeakoulun rehtoriksi. Hän on koulutukseltaan myös filosofian maisteri ja kirkon nuorisotyönohjaaja.

– Murroksen myötä suomalainen yhteiskunta elää jatkuvassa muutoksen tilassa. Keskeiseksi on noussut talous, muuttoliikkeet, ympäristön tila ja riippuvuus maailman tapahtumista. Tässä tilanteessa Diakonia-ammattikorkeakoulun omaleimaisuus on timantti muiden ammattikorkeakoulujen joukossa. Koulutamme välittämisen ammattilaisia, joiden arvo työmarkkinoilla Suomessa ja kansainvälisesti kasvaa, Kujala sanoo.

Tällä hetkellä Kujala työskentelee Kansanvalistusseuran säätiön toiminnanjohtajana. Tätä ennen hän työskenteli Yleisradiossa oppimisen ja tieteen päällikkönä sekä tilaajana, tuottajana ja toimittajana. Hän on työskennellyt myös Diakonia-ammattikorkeakoulun Turun yksikön johtajana.

Kujala ottaa tehtävän vastaan helmikuussa 2016. Vuodesta 2004 Diakonia-ammattikorkeakoulun johdossa ollut dosentti Jorma Niemelä on vahdinvaihdon jälkeen vielä jonkin aikaa Diakin palveluksessa erityisasiantuntijana ennen eläköitymistään.

Kuva: Diak

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliRanskan muslimiyhteisö tuomitsee iskut jyrkästi
Seuraava artikkeliReijo E. Heinonen: Uskontojen väliset ”joo joo -keskustelut” lopetettava

Ei näytettäviä viestejä