MTV3: Kari Kanala ei jatka Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherraksi valittu Kari Kanala ei jatka Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana. Asiasta kertoo
MTV3
.

Kanala kertoi eilen kanavan haastattelussa, että hän aikoo keskittyä uuteen työhönsä Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherrana. Turussa kasvatuksen teologina työskennellyt Kanala aloittaa Paavalin seurakunnassa maaliskuun alussa.

Tänään Kanala paljasti
MTV3:n haastattelussa
, että lopettamiselle on toinenkin syy. 49-vuotias Kanala odottaa yhdessä vaimonsa kanssa esikoistaan, jonka odotetaan syntyvän toukokuussa.

– Onhan tämä mieletön ilo! Kiitollisuus elämää ja Jumalaa kohtaan on suuri. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuodotuksen kanssa.

Tehtäväänsä ohjelman asiantuntijana Kanala muistelee MTV3:n haastattelussa haikeana.

– Yksi parhaista anneista on ollut se, että ihmiset pysähtyvät ja tulevat kertomaan, kuinka paljon tämä ohjelma on heille merkinnyt. Yksikin nainen pysäytti minut ja kertoi olleensa 40 vuotta naimisissa ja niin vain oppineensa uutta ohjelman kautta.

Sarjan kolmannelle kaudelle etsitään parhaillaan uusia osallistujia. Kolmannella kaudella myös sarjan asiantuntijakaarti vaihtuu, sillä Kanalan lisäksi kakkoskaudella esiintyneet asiantuntijat Maaret Kallio ja Mikael Saarinen jättävät tehtävänsä.

Kuva: Matti Karppinen

Lue myös:

Kirkkoherra Kanala haluaa kohdata seurakuntalaiset somessa

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliEsikoislestadiolainen naispappi: Kadehdin vanhoillislestadiolaisia naisia
Seuraava artikkeliTurun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä

Ei näytettäviä viestejä