Tällä viikolla sanovat yrittäjä Ahmed Hassan, ohjaaja, käsikirjoittaja Veera Ikonen ja koripallotähti Lauri Markkanen

”Nakuna oleminen outojen ihmisten seurassa on yksi piirre, johon en ole mennyt mukaan. Tiedän, että monet muutkin vierastavat sitä.”

Suomeen yhdeksänvuotiaana muuttanut Ahmed Hassan 1.9. ilmestyneessä Suomen Kuvalehdessä. Hassan tykkää saunomisesta, mutta vain oman perheen kanssa.

”Kirkkoon pystyi surun kanssa menemään ilman vaatimuksia ja sellaisena kuin on: hauraana, vihaisena, kärsivänä kaikkine tunteineen.”

Monia perheenjäseniään kuolemalle lyhyessä ajassa menettänyt Veera Ikonen Kirkko ja kaupunki-lehden haastattelussa 31.8.

”Susijengissä ketään ei kiusata tai syrjitä, ja siksi Kiusaamisvapaa vyöhyke sopii täydellisesti arvoihimme. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana.”

Koripallotähti Lauri Markkanen Pirkka-lehdessä 9/23

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTiedeorientoituneiden ihmisten usko tieteeseen – ja yliluonnolliseen: uuden väitöskirjan mukaan tieteen ja uskon suhde ja konfliktikäsitys näyttävät riippuvan kulttuurista
Seuraava artikkeliSafarikuoro tuo lauluterveisiä maailmalta – yksi kuorolaisista mukana jo kuudella eri vuosikymmenellä

Ei näytettäviä viestejä