Oulun seurakuntien kolmekymppissynttärit menestys

30v kortti VilleRanta 294Kaleva uutsoi hiljattain.

Seurakunnat lähettivät tänä vuonna 30 vuotta täyttäville jäsenilleen kutsun yhteissynttäreille, jotka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Kutsun sai 2000 oululaista Karjasillan, Tuiran ja Oulujoen seurakunnista sekä tuomiokirkkoseurakunnasta. Ilmoittautumisia tuli peräti 250 kappaletta..

-Olemme positiivisesti yllättyneitä ja oikein iloisia tästä osallistujamaärästä. Ajattelimme, että jos 100-150 henkeä ilmoittautuu, on se loistava määrä alun perin ajateltuun juhlatilaan Ravintola Rauhalaan, mutta nyt juhlimme kaupunginteatterilla, kertoo pastori Kimmo Kieksi Karjasillan seurakunnasta.

Juhlien järjestäminen on ollut Kieksin mukaan mukava tapa kohdata seurakuntalaisia. Kohtaamiset ovat poikineet yhteydenottoja myös muiden asioiden tiimoilta.

Kieksi toivookin, että yhteisistä kolmikymppissyntymäpäiväjuhlista tulisi vakituinen tapa Oulun seurakuntiin.

-Paljon on jo tullut pyyntöjä ja ehdotuksia, että ensi vuonnakin järjestettäisiin tällaiset. Myös neljääkymppiä lähestyvät ovat toivoneet omia juhlia, Kieksi kertoo.

Kolmikymppissynttäreille on tullut paljon jälki-ilmoittautumisia. Heidät toivotetaan tervetulleiksi kynttilänpäivän messuun Karjasillan kirkkoon, Pyhän Luukkaan kappeliin, Tuomiokirkkoon ja Oulujoen kirkkoon, joissa kakkukahvein vielä juhlistetaan 30 vuotta täyttäneitä.

Kuva: Ville Ranta

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTyöterveysasiantuntija: Ammattien erot huomioitava paremmin eläkekeskustelussa
Seuraava artikkeliAntti Pentikäinen YK-komiteaan

Ei näytettäviä viestejä