Hitti sai seuraajan – Nokialla uusi mainoslakana

Banderolli2Vältä jouluruuhkaa – Tule kirkkoon jo nyt tuli suoranainen nettihitti. Nyt Nokialla on innostuttu ja pistetty lakana vaihtoon.
 
Uudessa seurakuntakeskuksen seinälle keskiviikkona nostetussa mainoslakanassa on Jeesuksen kuva ja teksti Anna Hänen kuulla kunniansa.
 
Mainoksen takana on seurakunnan tiedottaja Marko Honkaniemi.
 
– Se on keksitty yhdessä erityisnuorisotyönohjaajan Tapio Salomäen kanssa ja seurakuntalainen, ammattigraafikko Antti Kamppinen on tämänkin suunnitellut, Honkaniemi sanoo.
 
– Kiinteistöpäällikön kanssa keskiviikkoaamuna noustiin nosturiin ja laitettiin banderolli paikalleen.
 
Honkaniemi kertoo, että seurakunta on lähtenyt myös mainostamaan kohdennetusti jäsenilleen Facebookissa. Lakanan teksti tulee tutuksi nyt myös sosiaalisessa mediassa, lisäksi Facebook-iskulauseena on Olemme täällä missä sinäkin. Facebookin kautta seurakunta on tavoittanut peräti 20 000 ihmistä viikossa eli suuren osan seurakuntalaisista.
 
Nokian seurakunnan mainoslakanoista on tulossa seurakuntaan perinne. Suunnitteluvihkossa on jo ehdolla neljä-viisi seuraavaa iskulausetta. Honkaniemi kokee, että keskustelua herättävä mainokset palvelevat parhaimmillaan koko kirkkoa.
 
Lue myös: Seurakunnan mainoksesta nettihitti

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliLions-klubeja pidetään edelleen äijien salaseuroina
Seuraava artikkeliKirkkopalvelut ja Seurakuntaopisto yhdistyivät

Ei näytettäviä viestejä