St.Players ideoi erilaiset vaalimainokset

Tampereella on innostuttu tavanomaisesta poikkeavista seurakuntavaalimainoksista. Tampereen seurakuntien St.Players –joukkueen viisi entistä ja nykyistä pelaajaa pyrkii kirkkopolitiikkaan amerikkalaisten poliisisarjojen pidätyskuvia muistuttavilla julisteilla.

St.Playersissa vapaaehtoisena aikuisena toimiva nuorisotyönohjaaja Tuomas Perkiö kertoo idean lähteneen lauseesta tunnista ehdokkaasi. Lopputuloksena oli mainoksia, joissa ehdokkaat seisoivat poliisin tunnistusriviä muistuttavaa taustaa vasten.

Perkiön mukaan mainokset ovat saaneet tamperelaisten keskuudessa hyvän vastaanoton. Ehdokkaat haluavat vaikuttaa erityisesti seurakuntien lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön.

– Haluamme, että jokainen nuori voisi löytää oman paikkansa seurakunnassa. Tämä vaatii avoimuutta myös seurakunnan puolelta. Olemme monesti kohdanneet liikuntakasvatustyössä esimerkiksi kysymyksen miksi seurakunnassa harrastetaan urheilua. Erityisesti urheiluun kuuluva kilpailu on monille vaikea asia. Nuoret kohtaavat kilpailua myös monilla muilla elämänalueille, tätä täytyy oppia käsittelemään, Perkiö sanoo.

Tamperelaisen St.Playersin riveissä voi harrastaa jalkapalloa, salibandya, futsalia ja cheerleadingia. Joukkueen toiminta on eräs osa Tampereen luterilaisten seurakuntien yhteistä nuoriso- ja erityisnuorisotyötä.

St.Players on voittanut 13 seurakuntien jalkapallon suomenmestaruutta, 8 seurakuntien salibandyn suomenmestaruutta ja 6 seurakuntien futsalin suomenmestaruutta.

Ks. myös: St.Playersin nettisivut

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKirkon palsta suosituimpia Suomi24:ssa
Seuraava artikkeliMyös Askola saanut vihapostia

Ei näytettäviä viestejä