Lastenmaa-lehdelle uusi kustantaja

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä lastenlehti Lastenmaa siirtyy Lasten Keskuksen kustannettavaksi. Lehden päätoimittajana jatkaa kirjailija Anna-Mari Kaskinen.

Kaskisten perheyritys Lastenmaa Oy ehti kustantaa Lastenmaata parin vuoden ajan. Suunnitelmia myymisestä ei ollut, mutta kun Lasten Keskus teki tarjouksen, Kaskiset ottivat sen iloisina vastaan.

– On ollut hienoa tehdä lehteä perheen kesken, mutta jos ajattelee pitkällä tähtäimellä, niin onhan Lasten Keskus turvallisempi koti lehdelle. Lehti saa alleen leveämmät harteet, Kaskinen sanoo.

Lasten Keskuksella on pitkä kokemus kirjojen ja lehtien kustantamisesta sekä vahva yhteys kirkon lapsityöhön

– Koen ostotarjouksen suurena luottamuksen osoituksena lehden linjalle, varsinkin kun voimme jatkaa samalla tiimillä.

Anna-Mari Kaskisen tytär Eveliina Kaskinen jatkaa lehden taittajana ja nykyinen avustajakunta säilyy. Lehden ulkoasuun tai linjaan ei myöskään ole tulossa suuria muutoksia.

Lastenmaa-lehden arvopohja on kristillinen, ja lehti elää kirkkovuoden rytmissä. Siinä julkaistaan Raamatun kertomuksia, rukouksia ja lauluja ja tarinoita, askarteluohjeita ja puuhatehtäviä. Lehden arvoihin kuuluvat myös ympäristöstä huolehtiminen ja kansainvälisyys. Lastenmaata tilataan sekä yksittäisiin talouksiin että seurakuntiin.

Ennen siirtymistä Anna-Mari ja Timo Pekka Kaskisen Lastenmaa Oy:n omistukseen 2014 Lastenmaata kustansi Kotimaa Oy.

Lue myös:

Lastenmaa saa uuden kustantajan

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliUNICEF: Konfliktialueilla joka neljäs lapsi ilman koulua
Seuraava artikkeliVäitös: Suomalaiset noidat tekivät taikojaan hautausmailla

Ei näytettäviä viestejä