Vankilapappi Tapio Pastilan, 66, sacherkakkuharrastus lähti liikkeelle avioerosta vuonna 2005. Neljän pojan isällä oli elatusmaksujen vuoksi tiukkaa taloudellisesti, mutta hän sijoitti WSOY:n kirjaan Hyvä kokki. Sen kolmesta tuhannesta ohjeesta erityisen ahkeraan käyttöön päätyi suklaisen sacherkakun ohje. – Huhtikuussa 2006 olen merkannut ensimmäisen leivontakerran. Silloin leivoin kakkua pojille pääsiäiseksi. Tein sitä samana vuonna myös 50-vuotisjuhliini ja…
Lue koko artikkeli
Tutustumistarjous: Pääsy kaikkiin Kotimaa.fi artikkeleihin vain 1€ kuukausi. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9.90€/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ennen seuraavan laskutuskauden alkua.