Avioeron jälkeen vankilapappi Tapio Pastila sijoitti kokkauskirjaan ja nyt hänet tunnetaan sacherkakuistaan

Vankilapastori Tapio Pastila on leiponut arviolta sata Sacher -kakkua ja niistä ovat saaneet nauttia työkaverit, sukulaiset ja muu lähipiiri. Yleisesti ottaen Tapio kertoo että ei ole mitenkään erikoinen kokki mutta Sacher-kakun leipomisesta on tullut hänelle sydämmenasia.. Keskiviikkona 1.3.2023 Hän valmisti kakkua Mynämäellä kotonaan. Kuva: Pasi Leino

Vankilapappi Tapio Pastilan, 66, sacherkakkuharrastus lähti liikkeelle avioerosta vuonna 2005. Neljän pojan isällä oli elatusmaksujen vuoksi tiukkaa taloudellisesti, mutta hän sijoitti WSOY:n kirjaan Hyvä kokki. Sen kolmesta tuhannesta ohjeesta erityisen ahkeraan käyttöön päätyi suklaisen sacherkakun ohje. – Huhtikuussa 2006 olen merkannut ensimmäisen leivontakerran. Silloin leivoin kakkua pojille pääsiäiseksi. Tein sitä samana vuonna myös 50-vuotisjuhliini ja…

Lue koko artikkeli

Tutustumistarjous: Pääsy kaikkiin Kotimaa.fi artikkeleihin vain 1€ kuukausi. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9.90€/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSunnuntain evankeliumi: Pahan voittaja
Seuraava artikkeliKirkko ja minä: Rengon kirkko on suloinen, ihmisen kokoinen ja korunkaunis

Ei näytettäviä viestejä