Vankilapastori Tapio Pastila on leiponut arviolta sata Sacher -kakkua ja niistä ovat saaneet nauttia työkaverit, sukulaiset ja muu lähipiiri. Yleisesti ottaen Tapio kertoo että ei ole mitenkään erikoinen kokki mutta Sacher-kakun leipomisesta on tullut hänelle sydämmenasia.. Keskiviikkona 1.3.2023 Hän valmisti kakkua Mynämäellä kotonaan.
Kuva: Pasi Leino
Vankilapappi Tapio Pastilan, 66, sacherkakkuharrastus lähti liikkeelle avioerosta vuonna 2005. Neljän pojan isällä oli elatusmaksujen vuoksi tiukkaa taloudellisesti, mutta hän sijoitti WSOY:n kirjaan Hyvä kokki. Sen kolmesta tuhannesta ohjeesta erityisen ahkeraan käyttöön päätyi suklaisen sacherkakun ohje. – Huhtikuussa 2006 olen merkannut ensimmäisen leivontakerran. Silloin leivoin kakkua pojille pääsiäiseksi. Tein sitä samana vuonna myös 50-vuotisjuhliini ja…
Lue koko artikkeli
Tutustumistarjous uusille asiakkaille! Pääsy kaikkiin Kotimaa.fi artikkeleihin vain 1€ kuukausi. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9.90€/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ennen seuraavan laskutuskauden alkua.