Deuteronomium -yhtyeestä tuttujen Manu Lehtisen ja Miika Partalan tuumailusta.
– Meillä oli ollut pidempään ajatus, että tarttis saada hyvää kristillistä musiikkia sellaiseen neutraaliin tilaan, jonne muidenkin kuin seurakunta-aktiivien olisi helppo tulla”, Manu Lehtinen kertoo.
Toinen motiivi matalan kynnyksen gospel-keikalle oli se, että kristillisten festarien ja keikkojen suurinta kohdeyleisöä ovat ripari-ikäiset nuoret, eikä täysi-ikäisille ole juurikaan omaa toimintaa. YO-talolla ikäraja on K18.
Manu Lehtinen kertoo ensimmäisten kertojen varautuneen tunnelman väistyneen klubi-iltojen isäntien tutustuttua Yo-talon henkilökuntaan. Bänditkin ovat innostuneet uudesta keikkailumahdollisuudesta.
– Ekoille kerroille saimme kysellä bändejä, mutta nyt ne kyselevät meiltä että pääsisikö soittamaan.
Gospelbändit ovat kaivanneet vaihtelua keikkapaikkoihin.– Bändit ovat olleet ihan liekeissä. Suomessa on harvinaista herkkua gospelbändeille päästä rokkiklubeihin, Lehtinen selittää.Myös yleisöltä on tullut positiivista palautetta.
Musiikillisesti Tripleseven Club on kaikkiruokainen, pientä raskaamman musiikin painotusta lukuun ottamatta. Ainoa esiintyjiä rajaava linjaus on se, että artistin on oltava kristitty. Tripleseven Club saa taloudellista tukea Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten Uusi verso -verkostolta.
Seuraava ja kevään viimeinen klubi-ilta järjestetään 2.5.2013. Vapunjälkeisissä tunnelmissa lavalle nousee Deuteronomium, Pantokrator ja Drottnar.
Lue lisää Fleimistä.
Ilmoita asiavirheestä