Ikaalisten seurakunnan kirkkoherra Juha Aila on innokas hillojen tekijä

Voimakasmakuiset hillot ovat kirkkoherra Juha Ailan suosikkeja. Hän kokeilee mielellään myös erilaisten makujen sekoituksia. Aronia, rommi ja vanilja sopivat marmeladiksi, ruusunlehdet eivät. Kuva: Rami Marjamäki

Juha Aila kokee säilömisen olevan yhteydenpitoa luomakuntaan. Hän toivoo jokaisen löytävän tähän yhteydenpitoon oman tapansa.

Lue koko artikkeli

Tutustumistarjous uusille asiakkaille!
Pääsy kaikkiin Kotimaa.fi artikkeleihin vain 1€ kuukausi. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9.90€/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKolumni: Toimeen­tulotuki on kriisiytymässä – diakoniatyö maksaa viulut
Seuraava artikkeliSuomen ortodoksisen kirkon jäsenmäärä jatkoi pienentymistään – kirkossa nyt alle 56 000 jäsentä

Ei näytettäviä viestejä