Vilppu Huomo. Ideaan tarttuivat Haaga-Helian opiskelijat Konsta Koistinen sekä Jouni Lindblad. He suunnittelivat neljälle kirkkopyhälle kullekin oman leivoksensa ja tekivät niistä opinnäytetyönsä.
– Leivosten pohjimmainen idea nousee siitä kysymyksestä, miltä esimerkiksi helluntai tai adventti maistuu, kertoo Huomo, joka on idean isä.
Tulevaisuudessa leivokset liittyisivät nimenomaan kirkkokahveihin. Nyt tarjolla olevan helluntaileivoksen lisäksi löytyy myös 1. adventin, laskiaissunnuntain sekä pääsiäisen leivonnaiselle oma reseptinsä.
Leivokset, jonka kaltaisia ei ole tehty aiemmin missään muualla maailmassa, julkaistaan helluntaina 19.5 messun jälkeen kirkkokahvien yhteydessä.
Katso reseptit kirkkovuosileivoksiin
Ilmoita asiavirheestä