Tampereen seurakuntien Marhaban-keskuksessa eri kulttuurien ruoat tuovat ihmisiä yhteen

Kuva: Hanna Hirvonen. Kysyttävä lupa kuvaajalta.

Marhabanin keittiössä puhutaan tänään ukrainaa. Välillä kuuluu venäjänkielisiä sanoja. Hellalla porisee soppa, jonka parissa hääräävät Valentina Shamitko, Kateryna Solodka, Svitlana Dorohan ja Mariam Men. Shamitko lisää pilkottuja kasviksia keittoon. Valmistumassa ovat myös varenikit, perunalla ja muilla kasviksilla täytetyt taikinanyytit. Taikinan teosta vastaa Dorohan. Marhaban on Tampereen seurakuntien kansainvälinen olohuone Kalevan kirkossa. Keskiviikko on yleensä kokkailupäivä….

Lue koko artikkeli

Tutustumistarjous: Pääsy kaikkiin Kotimaa.fi artikkeleihin vain 1€ kuukausi. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9.90€/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKatolilaiset munkit hallitsevat hengellistä kirjallisuutta – Mutta kuka lohduttaisi suomalaista sielua?
Seuraava artikkeliRiitaisalla Kokemäellä valtaa pitänyt Yhteisellä tiellä menetti 8 valtuustopaikkaa

Ei näytettäviä viestejä